HVZ/Vivendi boekt nipte zege

Zweeloo / Oosterhesselen – De handbaldames van HVZ/Vivendi hebben zaterdagavond ook de tweede wedstrijd in winst omgezet. In sporthal De Goorn werd een nipte 12-11 zege geboekt tegen VAKO.

Techniek won het van kracht. De ploeg uit Oosterhesselen/Zweeloo speelde met vernuft terwijl de bezoekers uit Vries het vooral van fysieke kracht moesten hebben.

De gehele wedstrijd was HVZ/Vivendi weliswaar de bovenliggende partij, maar het kwam moeilijk tot scoren. Na een kwartier stond er een stand van 3-2 op het scorebord en beide ploegen gingen met  6-4 aan de thee.

In de tweede helft leek HVZ/Vivendi bij 9-4 definitief afstand te nemen van VAKO, maar de thuisploeg verzuimde om door te drukken. In de laatste minuut wist VAKO zelfs nog twee keer te scoren, waardoor de thuisploeg het zichzelf onnodig lastig. Verder dan 12-11 liet HVZ/Vivendi het echter niet komen.