Paul van Gestel (56) gaat handbaldames HVZ/Vivendi trainen

Handbalclub HVZ/Vivendi heeft Paul van Gestel uit Gees aangesteld als hoofdtrainer voor het nieuwe seizoen.

De 56-jarige Van Gestel is de opvolger van John Ettekoven, die de formatie uit Zweeloo/Oosterhesselen een seizoen onder zijn hoede heeft gehad.

Geboren Amsterdammer Van Gestel verhuisde vijftien jaar geleden vanuit Uithoorn naar Drenthe, waarna hij in Emmen de mannen van E&O ging trainen. Hij was ook actief als trainer van DOS.

Van Gestel was tot vorig jaar werkzaam als technisch directeur van het Nederlands Handbal Verbond (NHV). Hij vervulde eerder talrijke functies binnen het NHV en is momenteel werkzaam als coördinator topsport.

‘Een goede slag geslagen’
Renske Mulder, naast bestuurslid ook speelster van de hoofdmacht, is blij dat de club erin is geslaagd om Paul van Gestel vast te leggen. ,,We hebben een goede slag weten te slaan op de trainersmarkt. Een handbalman met heel veel ervaring en gedrevenheid. Paul is een type trainer die past bij de groep en kan voortborduren op de door John Ettekoven ingezette lijn. Het vertrouwen is dan ook groot dat we onder zijn leiding met onze veelbelovende jonge selectie in mooie successen tegemoet zullen gaan.”

HVZ/Vivendi speelt komend seizoen in de hoofdklasse.